Tagopgaver

Trænger boligen til nyt tag? Vi kan hjælpe!

Har taget set bedre dage? Er en reparation ikke længere nok? Så kan vi ved JKN Byg hjælpe. Vi giver hele huset et løft med et smukt, nyt tag. 

Vores kunder kommer fra et bredt område, der tæller byer som vores egen by, Aars, samt Skive, Aalborg, Farsø og Viborg.

Et tæt tag i god stand er vigtig for hele husets sundhed. Det ser selvfølgelig bedre ud, når der ikk er huller, men uætheder i taget kan betyde varmetab og højere varmeregning, og det kan også føre til fugtskader, som i værste fald bliver til skimmel. Lad os derfor hjælpe dig med at passe godt på dit tag og resten af din bolig.

Der er mange valgmuligheder til nyt tag

Her skal du i hvert fald ikke begrænse dig. Vi arbejder med alt fra tegltag og tagsten til tagplader og mere til.

Du modtager altid vejledning, så du ender med lige den slags tag, som passer bedst til din bolig – både kosmetisk og praktisk set. Vi kan både lægge tag på nye bygninger og udføre en komplet tagudskiftning. 

Vi er detaljeorienteret, så du er garanteret et flot og holdbart resultat.

Ønsker du at kombinere et nyt tag med andet arbejde på huset, så kan vi også hjælpe. Læs mere på vores andre undersider om, hvad vi ellers er eksperter i.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

For at vi kan give dig det mest præcise tilbud på et nyt tag, så kommer vi gerne ud og ser på bygningen først. Efterfølgende sender vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven, som du så kan tage stilling til.

Fang os på telefon 28 55 27 74 eller e-mail kontakt@jknbyg.dk. Du kan også bruge den smarte kontaktformular direkte på siden her.

Vores vigtigste værdier

Lytte og lægge den rigtige plan

Kommunikation og glade kunder

Samarbejde og tålmodighed

Kvalitet og høj service