Træterrasse

Nyd det danske vejr med en flot træterrasse

Skal haven udvides med en smuk og funktionel træterrasse? JKN Byg kan hjælpe. Vi skaber smukke løsninger, som passer ind i lige din have. 

Størrelse, træsort og design er helt op til dig, men vi deler også gerne ud af vores idéer.

Du finder os i Aars, men vi kører i et stort område fra Viborg til Farsø, Skive og Aalborg. Her har vi både kunder i det private og i erhverv.

Derfor skal du vælge en træterrasse

Der er mange gode grunde, men mange vælger dem af kosmetiske grunde, da en træterrasse er smuk. Det er også tit rarere at opholde sig på end en af stenfliser. Den kan desuden nemt bygges i niveau eller hæves, hvis man ønsker det. Udseendet varierer, alt efter hvilken træsort, du vælger. Det samme gør plejen, og den skal vi nok også vejlede dig i.

På en træterrasse kan du nyde haven, selv hvis græsset er vådt eller jorden er blød. Havemøbler og grill står fast og plant, så det er bare med at finde grillhandskerne og marinaden frem.

Har du allerede en træterrasse, som har set bedre dage, så kan vi også hjælpe med at reparere og behandle den.

En god snak og en god pris

Vi tager altid en grundig snak om dine muligheder, så alle parter er enige, inden terrassen bygges. Hvis vi skal tage en snak, eller du har yderligere spørgsmål, så kan du kontakte os på telefon 28 55 27 74 eller skrive på e-mail kontakt@jknbyg.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig. Når vi har hørt mere om dine ønsker, så sender vi også gerne et uforpligtende tilbud på arbejdet, som du kan tage stilling til. Vi lover, at det er en god pris!

Vores vigtigste værdier

Lytte og lægge den rigtige plan

Kommunikation og glade kunder

Samarbejde og tålmodighed

Kvalitet og høj service