Andre opgaver

Renovering og anlægning af træterrasser i Aalborg, Hobro, Viborg og omegn.

Trænger din terrasse til en kærlig hånd? Hos JKN Byg tilbyder vi renovering og anlægning af træterrasser i Aalborg, Hobro, Viborg og omegn. Vi sørger for, at du får en kompetent sparringspartner gennem hele forløbet, så du aldrig står alene med dine idéer og eventuelle bekymringer. Det er kun de bedste materialer, som bliver anvendt i byggeprocessen, så du kan have glæde af din træterrasse i mange år.

Anlægning af ny træterrasse

Hvis du skal blive tilfreds med din nye træterrasse, er det vigtigt, at dine ønsker og behov bliver hørt. Vi sørger for at gennemgå de væsentligste overvejelser med dig, inden vi påbegynder projektet, så det endelige resultat bliver, som du har forestillet dig. Dette omhandler blandt andet den ønskede placering, størrelse og design samt valg af materialer. Vi tilbyder også være service i forbindelse med tilbygninger.

 

Renovering af træterrasser

Skal du blot have renoveret din nuværende terrasse? Hos JKN Byg giver vi din terrasse sit charmerende udtryk tilbage. Vi tilbyder alle former for reparation og behandling af træterrasser, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis vi skal undersøge, hvad vi kan gøre for dig.

 

Opsætning af hegn

Hvis du ønsker at afgrænse din grund og skærme din have mod nysgerrige blikke, er et hegn en god idé. Du får ganske enkelt mere privatliv med et stabilt og stærkt hegn, der omslutter din grund eller have.

 

​Hos JKN Byg har vi erfaring med alle former for hegn i Aalborg, Hobro, Viborg og omegn. Vi kommer gerne ud til dig og måler op, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type hegn der vil egne sig godt til din grund, står vi klar til at rådgive dig. Du skal overveje, hvor tæt og stabilt hegnet skal være.

 

Kontakt os og få et godt tilbud

Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde en komplet ombygning af hus eller blot renovering af dele af boligen.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28 55 27 74 til en uforpligtende snak omkring renovering af hus. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@jknbyg.dk

​Læs også mere om vores arbejde inden for renovering og ombygning, tagprojekter og nybyg.

Vores vigtigste værdier

Lytte og lægge den rigtige plan

Kommunikation og glade kunder

Samarbejde og tålmodighed

Kvalitet og høj service