Sommerhus

Går du og drømmer om et nyt sommerhus?

Mange mennesker i Danmark går og drømmer om et nyt sommerhus. Det kan også være et dejligt sted til afslapning og ferie. Dog er mange sommerhuse af ældre dato, og de opfylder sjældent moderne behov. Derfor tilbyder vi ved JKN Byg at bygge dit sommerhus helt fra bunden. Vi står selv for tømrerarbejdet, og så kan vi tilbyde totalentreprise på resten af opgaverne.

Vi kører i store dele af Jylland og kommer til byer som Aars, hvor vi holder til, Aalborg, Farsø, Viborg og Skive.

Et hav af muligheder

Om sommerhuset skal bygges ved kysten eller inde i landet, så tilbyder vi et hav af muligheder, når det kommer til design, materialer, farver og meget mere. Vi bygger alt fra det lille sommerhus til singlen eller parret, til de helt store, som har plads til hele familien, hunden og en pool. De kan også designes med udlejning i tankerne, så du kan tjene på huset, når du ikke selv bruger det.

Vi bygger primært i træ, mens selv her er der stor variation, alt efter hvilken træsort, du vælger til huset. Få glæde af vores erfaring og ekspertise, når vi vejleder dig grundigt i valg af materialer til dit nye sommerhus. Lad os sammen skabe en lækker oase.

Har du allerede et sommerhus, men ønsker du at udvide det, så kan vi også stå for tilbygninger, som passer flot ind med det eksisterende hus.

Skal vi bygge sammen? Ring til os!

Fang os på telefon 28 55 27 74 eller e-mail kontakt@jknbyg.dk for at lave en aftale om et møde. Vi snakker hele processen igennem med dig, inden vi begynder med at bygge. Du får desuden et godt, uforpligtende tilbud på arbejdet, efter vores snak. Vi ser frem til at høre om din oase.

Vores vigtigste værdier

Lytte og lægge den rigtige plan

Kommunikation og glade kunder

Samarbejde og tålmodighed

Kvalitet og høj service