Renovering og ombygning

Tips til at komme i gang med renoveringen

Der er rigtig mange, der drømmer om at lave sit drømme hus og få renoveret. Der er en masse spørgsmål, der skal findes svar på, når det kommer til renovering. Det er ofte starten, der er sværest, da det er svært at vide, hvor man præcis skal starte henne. 

Du vil her kunne få svar på to af de mest grundlæggende spørgsmål for at give dig en ide om, hvorhenne du står i forhold til renovering. Det er ligegyldigt, om du bor i Aars, Skrive, Aalborg, Farsø eller Viborg, så er det typisk de samme grundlæggende spørgsmål, som du skal tænke over for at komme i gang. 

Hvad koster det at renovere?

Prisen kan selfølgelig aldrig gives med 100% sikkerhed før, at det hele er slut. Prisen afhænger også meget af, hvor meget arbejde, samt hvilket arbejde, der er brug for. Det er derfor meget individuelt, hvad der er brug for samt hvad du har lyst til. 

Det er dog muligt at regne sig frem til en cirka pris. Hvis det overflade renovering, hvilket betyder ting såsom at male eller slibning, så varierer prisen ofte mellem 3.000 pr. kvadratmeter til 8.500 kr., hvis der er tale om høj kompleksibilitet og luksusvarer. 

Hvor lang tid tager det at renovere?

Tiden varierer selvfølgelig rigtig meget alt efter størrelsen på din renovering. Det er derfor svært at spå, hvad der bruges af tid på det. Hvis det er en indvendig renovering af en lille lejlighed, så kan du regne med et par måneder.

Et badeværelse tager typisk 3-5 uger, men det er også blot et estimat. Det er umuligt at spå om eventuelle forhindringer, der kan trække arbejdet ud. Det kan være en vandskade på badeværelset eller noget andet, der forsinker arbejdet. 

Kontakt os og få et godt tilbud

Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde en komplet ombygning af hus eller blot renovering af dele af boligen.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28 55 27 74 til en uforpligtende snak omkring renovering af hus. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@jknbyg.dk

Læs også mere om vores arbejde inden for tagarbejde, nybyg, samt andre opgaver.

Vores vigtigste værdier

Lytte og lægge den rigtige plan

Kommunikation og glade kunder

Samarbejde og tålmodighed

Kvalitet og høj service